Озвучення в ресторані  після кухні, обслуговування, та дизайну є запорукою комфорту відвідувачів, що робить їх постійними клієнтами.
Музика в закладі має бути комфортною  – тобто рівномірною та передавати весь динамічний діапазон.

При проектуванні також важливо враховувати акустичні та архітектурні особливості приміщень. Тому акустика може бути вбудованою в стелю або стіни, навісною, окремо стоячою, для приміщень чи всепогодньою (навіть у вигляді вазонків або каміння).

Також потрібно розуміти різницю між фоновим озвученням, lounge sound (звуковий рівень для легких вечірок) та озвученням виступів живих виконавців чи DJ.

Для усіх цих завдань використовується широкий спектр акустики, пристроїв підсилення та розподілу звуку по зонах звучання.

Дизайн

В більшості на побажання дизайнерів фонова акустика та її низькочастотна складова (сабвуфери) – інтегруються в елементи інтер’єру і приховуються. Нерідко використовується акустика з привабливим дизайном. Також за побажанням замовників є підбір акустичних систем в кольорах RAL.

Зонування

Сучасне обладнання дозволяє розділяти потужність та музичний контент в різних залах та зонах ресторану чи кафе. Тобто в головному залі може відбуватися бенкет з DJ, в інших залах лунатиме приємна фонова музика, а на терасі вона вимкнеться у певній годині. Усе керування відбувається з додатку на мобільному телефоні чи планшеті адміністратора.

Технічна сторона

Тільки спеціалісти з досвідом зможуть правильно:

– підібрати кількість та тип акустичних систем;

– зпроектувати розташування та напрямок акустики;

– зпроектувати кабельні мережі;

– підібрати та під’єднати комутаційну та підсилювальну частину.

Інженери компанії «Твій театр» можуть поділитися з Вами своїм досвідом, та підібрати рішення саме для Вашого закладу. Що безумовно позитивно вплине на відвідуваність та відгуки ваших клієнтів.

Допоможемо Вам підібрати найкраще рішення.